Steroizi – Merita?

petrifitness steroizi

Astazi vorbim despre steroizii anabolizanti si consumul lor foarte des intalnit in industria fitness-ului si a bodybuilding-ului.

Ma tot intreaba oamenii, ce parere am despre steroizi?

Ce parere am despre steroizi?

Depinde de obiectivele tale si de ce ai acele obiective?

Raspunsul este DA, ia steroizi daca motivatia ta este sa concurezi, sa urci pe scena si eventual sa incerci sa faci o cariera in fitness sau bodybuilding.

Raspunsul este NU, daca obiectivul tau principal este sa te simti mai bine in pielea ta, sa ai mai multa incredere in tine, sa ai un corp flexibil si puternic si sa atingi un nivel de fitness ridicat dar nu neaparat cel de participare la un concurs.

Nu am consumat pana in acest moment nici un fel de steroid, cu toate astea nu sunt nici impotriva lor si nici pentru.

E important sa ai in vedere si sa iti planifici si costurile substantelor, costul mancarii pe toata durata ciclului si a eventualelor suplimente care iti sunt necesare pe perioada de pregatire pentru concurs. Dupa ce le-ai pus toate pe foaie si ai inteles ce urmeaza sa faci si iti permiti din punct de vedere financiar sa faci lucrul acesta urmeaza sa cauti pe cineva care sa te indrume. O persoana care a concurat sau antreneaza oameni care concureaza, pentru a-ti recomanda ce substante sa consumi si pentru a minimiza riscurile si efectele adverse ale streoizilor.

Un antrenor care pregateste astfel de oameni iti poate oferi din experienta sfaturi si indrumari pe care nu le-ai putea obtine din nici o sursa on-line, de aceea consider ca e important sa lucrezi cu oameni.

In orice alta situatie ,exceptand cea in care vrei sa concurezi sau sa faci o cariera in fitness/bodybuilding, NU iti recomand sa consumi steroizi si iti voi explica de ce:

  1. Rezultatele pe care le obtii dupa un ciclu dispar in proportie de 90% daca ai incheiat acel ciclu si nu il vei mai relua niciodata.
  2. Costurile sunt foarte mari daca vrei sa iei niste substante de calitate care sa aiba un impact cat mai mic asupra sanatatii corpului si organelor interne.
  3. Pot aparea efecte adverse: schimbari de dispozitie, depresie(post-ciclu), oprirea temporara a secretiei naturale de testosteron(corpul ne mai fiind nevoit sa produca natural, deoarece primeste din surse exterioare).

In concluzie:

Pentru a avea un corp armonios, musculos si flexibil este necesar sa inveti cum calculezi caloriile ca sa-ti manipulezi corpul in functie de obiectivele tale: sa slabesti sau sa pui masa musculara.

In rest multa rabdare si antrenamente intense si asa obtii rezultate in fitness pe termen lung.

Cam atat despre subiectul steroizilor anabolizanti.

Tu ce parere ai despre steroizi? Lasa-mi un comentariu mai jos!

Pana data viitoare,
LIVE STRONG AND STAY HEALTHY!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X