Despre Mine

DESPRE CRISTIAN PETRI

Sunt antrenor personal, instructor de cycling/spinning, online coach si creator de video-uri pe Youtube.

Inainte sa-ti spun mai multe despre mine, vreau sa-ti multumesc pentru ca vizitezi site-ul meu!
Nu sunt expert in a povesti despre mine, ci prefer sa “vorbesc” prin fapte.
O sa-ti spun in cateva cuvinte cum am devenit antrenor personal si de unde a inceput dorinta mea de a aduce valoare oamenilor din jurul meu. Fie ca o fac printr-un antrenament, o dieta, un video sau un sfat despre o experienta de viata, caut sa ofer o perspectiva si sa ajut oamenii cu care interactionez.
Eu am ales fitness-ul intr-o perioada grea, de “dezorientare sufleteasca”.Lucram la un job bine platit dar nu-mi placea nimic acolo, aveam o relatie in care nu mai eram prezent si un mare “gol” in suflet. Voiam sa fac cu totul altceva si am facut :). Mi-am dat demisia,am incheiat relatia si m-am aruncat in acel “gol” sufletesc sa vad ce pot invata de acolo. Am inceput sa simt o dorinta puternica de a ajuta oameni. Observam ca mai sunt foarte multi oameni in aceasta situatie si simt aceleasi lucruri pe care le-am simtit si eu, doar ca nu vor sa paraseasca zona de confort. M-am gandit sa fac niste schimbari majore in viata mea si poate pe parcurs ii voi ajuta si inspira si pe altii.

Antrenor Personal

Dupa 5 ani de experimentat, antrenat si motivat oamenii din jurul meu sa faca primul pas spre cea mai buna versiune a lor, pot spune ca toate deciziile pe care le-am luat m-au adus aici sa scriu aceste randuri.
In ceea ce priveste cunostintele acumulate si certificarile, pot mentiona ca am absolvit:
-cursul de Instructor Fitness / Antrenor personal acreditat in cadrul scolii Fitness Scandinavia in anul 2015
-cursul de Cycling – Bronze level in cadrul scolii MoveOn Academy
– cursul de Spinning acreditat de MadDog Athletics
– cursul de tehnician maseur acreditat pe tipul de masaj somatic
– plus multe alte sute de ore petrecute pe Internet studiind profesionistii din industria fitness-ului si cercetand diverse studii de nutritie si antrenament si testand tot, pe corpul meu, inainte de a recomanda ceva clientilor mei.

Ar mai fi multe de zis dar stiu ca nu ai prea mult timp la dispozitie, asa ca iti multumesc inca o data pentru ca ti-ai facut timp sa citesti tot ce am scris mai sus.
Daca vrei sa vezi mai multe despre mine si ce fac acum, sunt destul de activ in social media si as fi bucuros sa ma urmaresti online.
Gasesti mai jos link-urile unde sunt prezent.

LIVE STRONG AND STAY HEALTHY!

certificat instructor fitness
certificare efa
certificat tehnician maseur
schwinn cycling certification diploma

Afla-mi Povestea

Learn to fight Alone

Ce spun clientii

petrifitness testimonial
petrifitness testimonial
X