De ce fac toate astea?

de-ce-fac-toate-astea

E luni. Ora 14:39. Sunt într-o garsonieră cu un caiet în mână și vreau să răspund la întrebarea: “-De ce fac toate astea?”

Scriu, filmez, răspund la întrebările oamenilor care îmi scriu în online și nu câștig nimic din asta. Ba mai mult, în timp ce răspund la întrebarea asta: factura de curent merge, chiria merge, mâncarea se consumă și totuși… De unde acest “drive” și dorință de a continua și mai ales “de ce?”.

Răspunsul este: NU ȘTIU!

Poate că nu mă iubesc îndeajuns și caut să mă simt important prin impresia că aduc valoare oamenilor sau poate chiar le aduc o valoare și am o contribuție, undeva, pentru cineva. Sunt gânduri care probabil ajung la noi toți pentru că toți suntem “creatori” în felul nostru și avem momente în care ne întrebăm de ce facem toate astea?

Un singur lucru pot să-ți spun sigur: Universul este ca un puzzle imens.

Acum închipuie-ți acest puzzle ca un tablou în fața ta, cu toate piesele unite, înafară de una singură. Lipsește una, care e în mâna ta. Dacă tu nu pui acolo ultima piesă, tabloul va avea o gaură care se va vedea din orice unghi. Dacă pui piesa acolo, tabloul este întreg și toate piesele se leagă între ele. Tu ești piesa aia care face tabloul întreg.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X