Ce am învățat în 4 ani de Youtube?

10 lucruri invatate in 4 ani de Youtube, Fitness si content creation

Au trecut 4 ani de când m-am apucat să postez despre fitness și am făcut un top 10 cu ce am învățat în perioada asta.

1. Indiferent ce faci vor exista “hateri”

Acești oameni nu vor să-ți facă rău intenționat, ei proiectează inconștient, asupra lumii, frustrările și neîmplinirile pe care le-au adunat în ani și nu au știut cum să le depășească. Ei suferă și nu știu cum să scape de suferință, sunt doar adormiți.

2. Oricine ai fi și orice ai face, cel mai mare susținător al tău este mama ta

Este unicul om care se hrănește cu prezența ta și atât, indiferent că ești superstar sau ai o perioadă de rătăcire. Restul oamenilor din jurul tău au un interes față de ține și nu e nimic greșit în asta dar e important să fii conștient.

Bani, posesiuni, fani sau ani – toate vin și pleacă.

3. Nimic nu e ceea ce pare

În fitness, un corp foarte musculos și definit nu înseamnă neapărat sănătate și flexibilitate.

Nu judeca după ambalaj!

4. Nu ești vocea din capul tău

Este vocea aia pe care o auzi tot timpul când vrei să faci ceva nou sau diferit. Te poate descuraja sau dacă aloci timp s-o dresezi, te poate încuraja.

Cu toate astea, indiferent de forma pe care o va lua, nu ești acea voce. Doar observ-o. Este ceva subtil, de care îți dai seama în timp.

5. Apar perioade în care ești rătăcit total

Vor fi zile, luni sau chiar ani în care absolut nimic nu face sens, nu te mai cunoști și nu mai înțelegi nimic. Ai răbdare și nu te agita deloc, e un proces, o trezire care se desfășoară de la sine. Dacă te zbați și te lupți cu tine, te afunzi mai tare. Nu poți grăbi trecerea orice ai face. Stai și privește.

6. Creează ceva în fiecare zi

Tot ce pui tu în online, ajută și influențează pe cineva într-un fel sau altul. Fie că vrei să-l înveți ceva sau să-l faci să se relaxeze, ceea ce faci este apreciat de cel puțin o persoană. Indiferent dacă știi asta sau nu.

7. Când te îndoiești de tine și de drumul pe care l-ai ales, mai fă un pas!

8. Youtube-ul îți dezvoltă curajul

Pui o cameră de filmat și începi să vorbești la ea și postezi video-ul acela, public, unde îl poate vedea oricine. Făcând treaba asta îți asumi faptul că vei fi judecat de oamenii care se vor uita la acel video.

Asta este una din fricile ancestrale pe care le avem toți, să fim judecați de cei din jur. Ție însă nu-ți pasă cum te judecă, atâta timp cât tu aduci o valoare celor din jur. Dacă ei văd sau nu mesajul și valoarea din acel video, nu ține de tine.

9. Sinceritatea este vocea inimii tale

Fii sincer cu tine. Dacă ești întotdeauna sincer față de ține și dorințele tale, cu cei din jur nu ai cum să fii altfel.

Totul pleacă de la tine.

10. Perseverența îți aduce rezultate

În fitness, relații, business și orice alt aspect al vieții, fii perseverent și rezultatele vor apărea.

Poate nu atunci când vrei tu, dar dacă nu te oprești, vor veni. Garantat!

Live strong and stay healthy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *